Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Voor ouders

Aanmelding

Aanmelding gebeurt meestal via verwijzing via de gemeente of de Toegang van de Drentse gemeenten. Men kan zich ook rechtstreeks aanmelden. Ook mensen met PGB of een WLZ indicatie kunnen bij ons terecht. Daarnaast kan ook een verwijzing van de huisarts gevraagd worden.

Er zijn op dit moment geen wachttijden met betrekking tot dagbesteding, groepsbegeleiding, ambulante begeleiding en of ((t)huiswerk)begeleiding.

Via email of telefoon kan er contact worden opgenomen met ons team, voor nadere informatie en een afspraak.

Wanneer je langs wilt komen om te kijken of onze plek je aanspreekt is dit natuurlijk altijd mogelijk. Wel zouden we het op prijs stellen, om dit even aan te kondigen. Als de kennismaking wederzijds goed bevalt, kan de deelnemer daarna een dag (of dagdeel) op proef komen. Als dit goed bevalt, kunnen we de dagopvang voortzetten en eventueel uitbreiden. 

Neem een kijkje op de website en als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We hopen je snel terug te zien! Houd onze site in de gaten voor het laatste nieuws. Er volgt nog veel meer!

Als organisatie willen we continu aan verbeteringen werken, we vinden het belangrijk dat mensen zich gehoord voelen en daarbij een toevoeging aan onze organisatie zijn en meegenomen kunnen worden in het kwaliteitsverbetering van onze processen.

Voor jongeren

Hierbij willen wij informatie voor jeugdigen gaan verzorgen.

Mocht je informatie nodig zijn of een idee hebben, mail ons dan via het contact formulier.

0