Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kwaliteit

De kwaliteit van onze zorg is anders dan in grote instellingen. Alle medewerkers hebben bij ons een Verklaring Omtrent Gedrag en zijn SKJ of Big geregistreerd. Daarnaast zijn wij als kleine professionele jeugdzorginstelling ISO gecertificeerd. Wij voldoen aan de verantwoorde toedeling jeugd en volgens het Drentse Kwaliteits Kader en registreren de jeugdigen in de Verwijsindex. 

Doordat wij resultaat en doelgericht werken volgens SMART methode, kunnen wij trajecten gemakkelijker inzetten, wanneer de zorgvraag bepaald is. Door middel van het Vogelhuuske methodiek kunnen wij ten aller tijde een maatwerk plan uit de kast pakken en deze in de vorm gieten die de cliënt wenst. Dit houdt in dat wij sneller kunnen schakelen tussen doelen en subdoelen en bij of opschakelen wanneer een nieuwe zorgvraag zich voor doet.

Ook door onze processen dusdanig in te richten en KPI's vast te stellen, in te plannen en te evalueren, maakt het voor ons steeds sneller duidelijk waar onze verbeteringen in het begeleidingsproces zitten, zodat we deze zo gauw mogelijk kunnen verbeteren.

Kwaliteit

Wij zijn in december 2019 ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Wij zijn lid van de branche vereniging kleinschalige zorg.

Klik Drenthe.

SKJ geregistreerd Jeugdzorgwerker

Aangesloten bij de BPSW

Vraag om meer informatie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
0