Het Vogelhuuske

"Vrij en Beschermend"

Samenwerking

Op dit moment zijn er geen wachttijden met betrekking tot de hulpvraag.

Nederlands Jeugd Instituut

Wij ontwikkelen in samenwerking met de NJI als aanjager in nieuwe werkgroepen, nieuwe behandel en begeleidingsmethodieken voor de jeugdzorg. Preventiemaatregelen in de jeugdzorg.

ZCN Zorgcooperatie Noord

Wij zijn een samenwerkingsverband aangegaan met zorgcoöperatie Noord. Samen met elkaar zorgen kleinschalige zorgaanbieders voor het leveren van een divers en kwalitatief zorgaanbod in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. 

BVKZ

Wij zijn aangesloten bij BVKZ. De Belangenvereniging kleinschalige zorg is een sterke belangenbehartiger, een stevige lobbyist, heeft kennis van zaken op politiek, maatschappelijk en vakinhoudelijk gebied.

Verschillende samenwerkingsverbanden 

Wij werken zoveel mogelijk nauw samen met welzijnsgroepen en zijn bekend bij de verschillende wijkteams in de gemeente Emmen.

Griendstveenpark Erica

Elke maandag en vrijdag en twee wekelijks op de zaterdag en zondag morgen zijn wij aanwezig in het Griendstveenpark in Erica. Hierbij verzorgen wij samen met de cliënten en een aantal vrijwilligers de dieren die in het Griendstveenpark aanwezig zijn. Daarnaast doen wij een aantal onderhoudszaken voor de groenvoorzieningen in het park. In de zomer zullen wij aanwezig zijn om lekkere ijsjes en ander lekkers te verkopen. Ook artikelen die wij in de Dagbesteding aan de Zijtak maken zullen daar worden verkocht. 

klik-drenthe

KLIK is dé vereniging van vrijgevestigde zorgverleners in heel Drenthe, die op professionele wijze (ortho) pedagogische, psychologische en psychiatrische zorg biedt voor de inwoners van Drenthe van                                           alle leeftijden; dichtbij, persoonlijk en professioneel. 

S-bb

Wij zijn een gecertificeerd en erkend leerbedrijf van S-bb

Het CAK

Ontvangt u thuis ondersteuning of zorg? Via de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) of de Wlz (Wet langdurige zorg)? Dan betaalt u aan het CAK een eigen bijdrage. 

Hulp bij het huishouden en begeleiding vallen onder de Wmo. Het modulair pakket thuis valt onder de Wlz. Voor deze zorg samen betaalt u één eigen bijdrage voor zorg thuis. Kijk op de website, www.hetcak.nl voor meer informatie over de eigen bijdrage.


Gecontracteerde professionele (jeugd) zorg

Wij leveren gecontracteerde zorg vanuit de Drentse gemeenten. Wij hebben contracten vanuit de dagbesteding, behandeling en begeleiding Jeugd en WMO in de gemeente Emmen en bieden professionele gecontracteerde jeugdzorg in heel Zuid Drenthe.